Masterclass Stay Tuned

Van strategie naar samenspel in 1 dag!

Nieuw! De unieke Masterclass Stay Tuned waarin verandermanagement, film en theater bij elkaar komen. Je leert in 1 dag hoe je strategie tot leven brengt en zorgt voor een boodschap waarbij iedereen op het puntje van de stoel zit. Drama, conflict en emotie als bron van inspiratie om iedereen aan te haken.

Er is een Masterclass voor (management)teams én op 7 februari 2024 is er een Masterclass in De Machinist in Rotterdam waar 10 individuele deelnemers kunnen deelnemen.

In de samenwerking met Claudia kregen we wat we zochten. Ze zoekt zorgvuldig en gedreven mee naar het juiste programma en stelt daarbij verdiepende en waar nodig kritische vragen. Claudia is altijd beschikbaar om te reflecteren en is flexibel in het aanpassen van haar dienstverlening als de situatie of groep daarom vraagt. En heel belangrijk: positief kritisch en in voor humor!

Bas Breekveldt, Politie eenheid Rotterdam

Trainingen

Stel je voor dat je iedereen soepel door de verandering heen loodst. Je blinkt uit in het managen van overkokende emoties en snapt als geen ander hoe je succesvolle teams bouwt en laat floreren. Die vaardigheden, en nog veel meer, komen aan bod in mijn trainingen. Eén ding is zeker: met nieuwe inzichten en vaardigheden vaar je weer scherper aan de wind.

Goed om te weten: voor grotere teams werk ik samen met Hugo Meijs. We staan samen voor je klaar!

 

Portret van Claudia van Gurp en Hugo Meijs

Het VernieuwingsLAB

Het LAB is een broedplaats van vernieuwing! Ik verzorg 2 tot 3 keer per jaar een toffe middag die bol staat van de inspiratie en uitwisseling. Nieuwe en frisse inzichten op het gebied van verandering, leiderschap en teamontwikkeling staan vast op de agenda. Heb je interesse om een LAB mee te maken? Neem dan even contact op.