Training

Uitblinken in veranderen

Stel je eens voor dat jij uitblinkt in het managen van overkokende emoties. Dat je weet hoe je weerstand in een verandering het hoofd biedt. Je hebt geleerd hoe je het verhaal vertelt over jullie verandering, open en eerlijk, zonder overbodige suikerlaagjes. Die vaardigheden, en nog veel meer, komen aan bod in mijn trainingen. Met nieuwe inzichten vaar je weer scherper aan de wind.

Goed om te weten: voor grotere teams werk ik samen met Hugo Meijs. We staan samen voor je klaar!

In de samenwerking met Claudia kregen we wat we zochten. Ze zoekt zorgvuldig en gedreven mee naar het juiste programma en stelt daarbij verdiepende en waar nodig kritische vragen. Claudia is altijd beschikbaar om te reflecteren en is flexibel in het aanpassen van haar dienstverlening als de situatie of groep daarom vraagt. En heel belangrijk: positief kritisch en in voor humor!

Bas Breekveldt, Politie eenheid Rotterdam

Insights Discovery

Bij mij gaat er een vette streep door de stelling dat je de ander moet behandelen zoals jij behandeld wil worden. Het tegendeel is waar. Het beste stem je namelijk af op de ander. Dat is echt andere koek. Want het gaat niet alleen om wát je zegt, maar ook hóe je het zegt. Zeker als je middenin een verandering zit. Dat betekent werken aan je repertoire en spelen met taal. Het 4-kleuren model van Insights Discovery geeft je de tools om dat onder de knie te krijgen.

Welkom in het LAB!

Het LAB is een professioneel uitje. Tenminste, dat zeggen deelnemers. Twee maal per jaar organiseer ik een thematische workshop van 2,5 uur. Ik verzorg een toffe middag die bol staat van de inspiratie en collegiale uitwisseling. En niet onbelangrijk: ik zoek altijd de leukste plekken in Rotterdam om je te ontvangen.

Hier vind je het programma voor het voorjaarsLAB bij Dutch Art Room. Heb je interesse om erbij te zijn? Neem dan even contact op.