Nieuw! Teamdag Stay Tuned

Van strategie naar samenspel in 1 dag!

In de Teamdag Stay Tuned breng je jouw strategische verandering in één dag tot leven. In onze unieke format combineren we verandermanagement met film en theater. Die onverwachte invalshoek helpt om bestaande routines los te laten en maakt nieuwsgierig. Zo kom je tot een boodschap waarbij iedereen gegarandeerd op het puntje van de stoel zit. Hier lees je het volledige programma.

“Een feest om ons als groep te zien ontluiken met een heel mooi gezamenlijk narratief!”

“De combinatie van systemisch werken, scriptschrijven en drama was ijzersterk en smaakt naar meer!” 

In de samenwerking met Claudia kregen we wat we zochten. Ze zoekt zorgvuldig en gedreven mee naar het juiste programma en stelt daarbij verdiepende en waar nodig kritische vragen. Claudia is altijd beschikbaar om te reflecteren en is flexibel in het aanpassen van haar dienstverlening als de situatie of groep daarom vraagt. En heel belangrijk: positief kritisch en in voor humor!

Bas Breekveldt, Politie eenheid Rotterdam

Trainingen

Stel je voor dat je iedereen soepel door de verandering heen loodst. Je blinkt uit in het managen van overkokende emoties en snapt als geen ander hoe je succesvolle teams bouwt en laat floreren. Die vaardigheden, en nog veel meer, komen aan bod in mijn trainingen. Eén ding is zeker: met nieuwe inzichten en vaardigheden vaar je weer scherp aan de wind.

Goed om te weten: voor grotere teams werk ik samen met Hugo Meijs. We staan samen voor je klaar!

 

Portret van Claudia van Gurp en Hugo Meijs

Het VernieuwingsLAB

Het VernieuwingsLAB is een unieke plek voor inspiratie over verandering en leiderschap. Drie keer per jaar host ik een workshop voor leiders die net als ik warmlopen voor professionele uitwisseling en vernieuwing in het vak. Het ZomerLAB van 2024 gaat over Emotiemanagement en de kracht van erkenning. Werk jij op tactisch of strategisch niveau en heb je zin om mee te doen? Ik bespreek de mogelijkheden graag met je.