Coaching situatie

Coaching

Zelf aan het stuur

Coaching gaat over de stap voorwaarts. Niet alleen voor jou persoonlijk maar ook voor jullie als team. Waar dat begint? Eigenlijk altijd bij een grens. Het is de grens waar je voelt dat blijven doen wat je altijd doet, niet meer werkt. En ja, daar hoort vaak een beetje ongemak bij.

Die ‘sweet spot of discomfort’ is de basis om te starten met de coaching. Ik beloof geen quick fixes of mooie verhalen, maar wel een spiegel. Mét het comfort dat je bij mij in goede handen bent.

Claudia heeft mij geholpen in het verstevigen van mijn persoonlijk leiderschap. Ik heb haar tijdens die gesprekken ervaren als waardevrij, maar toch confronterend. In verbinding, maar ook met een scherp randje dat aan het denken zet. Ze bracht inzichten en zorgde voor de vertaalslag naar de praktijk. Ik heb het ervaren als zeer waardevol.

Shu-Ting Cheng, Beleidsadviseur Diversiteit en Inclusie Erasmus MC

Individuele coaching

De individuele coaching begint met jouw persoonlijke vraag. Hoe meer je je eigen praktijkervaringen erin gooit, hoe makkelijker de kwartjes vallen. Van mij krijg je eerlijke feedback, een scherpe blik en soms een flinke duw in je rug. Die mix maakt dat je geen trucjes aanleert, maar echte stappen in je ontwikkeling zet. By the way, de coaching vindt plaats aan mijn eigen keukentafel mét goeie koffie. In die setting stap je maximaal uit je eigen hectiek en kun je ontspannen naar jezelf kijken.

Teamcoaching

Goed samenwerken in een team is verre van makkelijk. Als jullie regelmatig denken “oooh, daar gáán we weer!” dan is het tijd voor teamcoaching. Zeker als jullie goed in de gaten hebben hoe het ontstaat, maar het nog niet lukt om het anders te doen. Wat in dat geval goed werkt, is om in jullie eigen werksituatie de klok even stil te zetten. En andere manieren van samenwerken uit te proberen, gewoon on-the-spot. Als teamcoach help ik jullie om die stap te zetten.