Advies

Van alle kanten bekeken

Je kunt met mij dilemma’s bespreken waar je tegenaan loopt, terwijl het werk volop in uitvoering is. Verwacht van mijn hand geen theoretische of academische adviesrapporten. Wél dat ik on-call ben voor jou, of voor jullie als team.

Ik help je om van links en rechts, van boven en van onder naar de situatie te kijken. Trouwens, gewoon je verhaal kunnen doen en stoom afblazen horen daar ook bij.

 

Ik heb de samenwerking met Claudia als buitengewoon prettig ervaren; zij is een stevige, ervaren transitiemanager die weinig woorden nodig heeft om vertrouwen te geven in de door haar gekozen aanpak. Daarin is zij koersvast met een goed oog voor de mensen.

Herke Elbers, Algemeen Directeur Raad voor de Kinderbescherming

Uitgelicht: de Verandergids

Met de Verandergids krijg je een scherp beeld wat jullie bij veranderingen tegenkomen. Nu en in de toekomst. De Verandergids maken we samen. Maatwerk, gebaseerd op de patronen en dynamieken die bij jullie horen. Van mij komt de analyse, van jullie de ervaringen. Het geheim? Mijn concrete uitleg hoe je daar op een hele praktische manier mee omgaat. Met tekst en uitleg die leest als een goed boek. Jullie eigen veranderboek.