Workshops

Niks werkt zo goed om nieuwe energie op te doen als een frisse neus halen. Dat kan letterlijk, maar ook figuurlijk. Onze workshops zijn aan te bevelen als jij alle managementboeken wel zo’n beetje gelezen hebt en een meer praktische invulling van de theorie zoekt. Zo ervaren onze deelnemers het:

“Een cadeautje aan mezelf in deze drukke tijden”
Lekker behapbaar, neem weinig tijd in beslag en erg effectief!”
“Veel verschillende werkvormen en daardoor veel interactie”
“Open sfeer waarin alles gezegd kon worden!”

1. In company workshop
Als je een flinke dosis energie en inspiratie in huis wil halen voor je eigen team, denken we graag mee over een maatwerkprogramma. Jullie eigen vraag staat dan centraal. Een in company workshop garandeert je een goed gesprek met veel interactie en actie met elkaar. De procesbegeleiding van De VernieuwingsManager brengt je bij onverwachte inzichten en laat je werken op het scherpst van de snede zodat jullie snel tot de kern komen. Jullie gaan met elkaar aan de slag in allerlei onverwachte en creatieve werkvormen. Een informele setting is een mooie bodem voor een ander soort gesprek met elkaar. En als je behoefte hebt aan iets meer pit, dan zetten we gastsprekers en improvisatieacteurs in. Het resultaat: grote impact in korte tijd!

2. Workshop open inschrijving 
Als je zoekt naar veel interactie, praktische toepasbaarheid en een informele setting rond een concreet thema, kies dan voor een van onze workshops op basis van open inschrijving. Je krijgt, naast een aantal nieuwe inzichten over veranderen of leiderschap, handige handvatten en direct toepasbare tips om de volgende dag direct effectiever te zijn in je eigen praktijk.

3. het VernieuwingsLAB
Wil je eerst kennismaken met De VernieuwingsManager? Kom dan naar het VernieuwingsLAB: een mini-workshop waarin je kennismaakt met andere netwerkleden en kunt proeven aan nieuwe inzichten, tools en best practices. Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt. Om die reden vindt deelname aan het VernieuwingsLAB plaats na een persoonlijke kennismaking of introductie.