VernieuwingsLAB: delen om te vermenigvuldigen!

Over een kleine 6 weken is het weer zover! Het volgende VernieuwingsLAB, op weg naar nummer 10 in de reeks. Rond het thema “Samenwerken, bron van Inspiratie én Irritatie”, tref ik samen met mijn samenwerkingspartner Hein Witlox, zo’n 20 leiders om te sparren over veranderthema’s.

Het VernieuwingsLAB is een workshop waaraan maximaal 20 deelnemers meedoen. Gestart vanuit de ambitie om in ons netwerk het onderwerp ‘gedragsverandering’ op de kaart te zetten. We bieden professionals op niveau de kans om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen over gedragsverandering in organisaties. Op onze uitnodiging te proeven aan andere inzichten en te experimenteren met tools, kennis en best practices.

Waarom?!
Ik krijg met regelmaat de vraag waarom ik het LAB doe. Mijn antwoord is simpel:

LAB van mei: samenwerken in nieuw jasje! 
In de afgelopen 3 jaar kwamen er allerlei onderwerpen voorbij: Covey in een nieuw jasje, verandermodellen, veerkracht en vernieuwing, roddelintervisies, communicatie skills, en ga zo maar door. Op 11 mei aanstaande gaat het over Samenwerken. Platgetreden pad zul je zeggen … Dat vonden wij ook en exact om die reden hebben we besloten dit thema uit te kiezen. Ons te verdiepen in de Inspiratie én de Irritatie dus.

Erbij zijn?
Er ligt een programma wat bol staat van nieuwe invalshoeken en interactie. Wil je meer weten of erbij zijn? Kijk op www.devernieuwingsmanager.nl/workshops voor het programma en een foto-impressie van het vorige LAB.