Insights Discovery 2 juli 2021

Ken je ze, de momenten waarop het knarst, kraakt en piept in de samenwerking en communicatie met anderen? Terwijl je zeker weet dat je goed zit vanuit jouw perspectief. Als je minder van die momenten wilt, dan is onze workshop Insights Discovery jou op het lijf geschreven. Aan de hand van een persoonlijk profiel krijg je een haarscherpe foto van jouw eigen gedragsvoorkeuren en leer je je gedrag slimmer op anderen af te stemmen. Kort gezegd: ken jezelf, ken de ander. Wonderolie voor jouw persoonlijke effectiviteit!  

Laten we voor je verder leest even één misverstand uit de weg ruimen. Insights Discovery gaat níet over blauwe, gele, groene of rode mensen. Het gaat wél over jouw eigen mix van gedragsvoorkeuren. Die gedragsvoorkeuren typeren we met kleuren. Ze bestaan uit allerlei verschillende breinpaadjes die voor jou het meest effectief zijn. Bij ons leer je dus om meer dan één kleur te zien én te zijn.

Routines hebben je vaak ver gebracht. Maar soms stokt het en merk je dat je oude routine niet meer zo goed werkt. Het goede nieuws: je brein is ervoor gemaakt om ook nieuwe dingen te leren. Je kan dus ook ander gedrag toepassen om je eigen effectiviteit te vergroten. Daarmee heb je een prachtige sleutel in handen om je persoonlijke performance een boost te geven.

Wat gaan we doen?
Voorafgaand aan de workshop vul je een vragenlijst in (tijdsduur ongeveer 20 minuten). Die vragenlijst is de basis van jouw persoonlijke profiel. Vervolgens ontvang je tijdens de workshop jouw persoonlijke profiel. Veelgehoord van deelnemers na het lezen is de volgende reactie:

“hoe is het mogelijk dat dit zó herkenbaar is?!”

Je leert de kleurentaal van Insights Discovery te zien, horen en toepassen. En we gaan vooral aan de slag. Met je eigen voorkeuren en nieuwe manieren van communiceren om nog beter aan te sluiten bij anderen. Wij zijn voorstander van kleine aanpassingen met groot effect. Daar ga je mee oefenen zodat je uitcheckt met nieuwe inzichten en veel direct-toepasbare tips.

Voor wie?
Deze workshop is uitermate geschikt voor jou als je

Na het meedoen aan de workshop:

Wanneer en prijs
Deze workshop vindt online plaats op 2 juli van 14.00 tot 17.00 uur. Deelname aan deze workshop kost € 349 inclusief jouw eigen Insights Discovery profiel. Je ontvangt het profiel zowel digitaal als ingebonden. Ben je al in het bezit van een actueel Insights Discovery profiel? Dan geldt een tarief van € 149,00. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Opgeven kan via het formulier onderaan de pagina.

Smaakt deze workshop naar meer?
Kijk dan eens naar onze andere workshops, zoals de workshop “Zelfmanagement” waarin het gaat over stress en mentale stemmingen. Of onze workshop Leren door-veren. Liever individuele aandacht? Dat kan ook, in onze persoonlijke coaching.

Claudia van Gurp en Hugo Meijs verzorgen het programma van de workshop “Leren door-veren”. Zij staan bekend om trainingen met een informeel karakter, veel persoonlijke aandacht, scherpte en diepgang. Met een flinke dot humor en lol erboven op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.