Workshop Door-veren 6 oktober 2021

Dit voorjaar hadden we een hele toffe online workshop met de titel “Leren Door-Veren”. Die vond plaats in een tijd dat 100% online de norm was. En man o man, wat zijn we blij dat we je nu kunnen uitnodigen voor de live versie. Op 6 oktober in het Wereldmuseum in Rotterdam. Een prachtige plek in een levendige stad waar oud en nieuw elkaar aan de Maas kruisen. Leek ons wel geschikt voor het thema veerkracht. We gaan verder met dit thema omdat we zomaar vermoeden dat dit ook na de zomervakanties gewoon weer actueel zal zijn. Dan kun je deze workshop maar vast in-the-pocket hebben!

Het programma
We starten met een informele kennismaking tijdens de lunch met de andere deelnemers. Allemaal leiders op tactisch/strategisch niveau uit verschillende sectoren. Die als gemene deler hebben dat ze stuk voor stuk tot over hun oren in het werk zitten en geleefd worden door hun agenda. Je bent dus in goed gezelschap. Na de lunch stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag. Met 2 onderwerpen die echt wat toevoegen aan je kennis, inzicht en vaardigheden.

Veerkracht 2.0 = door-veren
De unieke mix van veerkracht: doelgerichtheid in turbulente en onverwachte tijden, slim gebruik maken van improvisatievermogen en … hoe je realisme als tegenhanger van optimisme kunt gebruiken

Mentale stemmingen
Je leert in dit deel iets onverwachts, namelijk hoe frustratie en boosheid prima ingrediënten zijn om veerkracht te stimuleren. Ze zijn namelijk de ongepolijste variant van optimisme, energie en betrokkenheid. Wij laten je zien en ervaren hoe je veel slimmer gebruik kunt maken van stress en mentale stemmingen.

Tijden en locatie
We ontvangen je graag op 6 oktober om 12.30 uur met een lunch. Daarna gaan we tot 16.30 uur aan de slag. En we sluiten af met een borrel zodat je ook gelegenheid hebt om na te praten. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Daarmee garanderen we dat we eventuele RIVM-maatregelen kunnen waarborgen.

Locatie
Het Wereldmuseum
Willemskade 25
https://www.wereldmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek-in-het-wereldmuseum/adres-en-bereikbaarheid

Prijzen en annuleringsvoorwaarden
Deelname aan deze workshop kost € 249,00 per persoon, exclusief BTW. Bij deelname ontvang je 4 weken voor aanvang een factuur. Je kunt tot 4 weken voor aanvang annuleren of iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. Daarna ontvang je ook bij annulering een factuur.

Extra: speciale aanbieding voor jou!
Heb je zin om er wat extra’s aan toe te voegen in het kader van je eigen veerkracht? Je kunt in de ochtend op onze kosten het Wereldmuseum bezoeken. Laat ons weten als je daar gebruik van wilt maken!

Kom je ook?
Geef je dan snel op via onderstaand formulier.

Claudia van Gurp en Hugo Meijs verzorgen het programma van deze workshop. Zij staan bekend om trainingen met een informeel karakter, veel persoonlijke aandacht, scherpte en diepgang. Met een flinke dot humor en energie erboven op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.