14 maart 2019: PODIUM voor Vernieuwing

Een écht verhaal vertellen is een soort heilige graal voor veel leiders. De basis vindt je in jezelf: door te weten ‘what makes you tick’ en waar jij voor staat. Om vanuit daar verbinding te maken met anderen. Een onmisbare kwaliteit als je een veranderopdracht wilt realiseren. Als jij de 13-in-een-dozijn trainingen op dit vlak voorbij bent en er toch naar snakt om op dit thema te groeien, dan ben je de ideale kandidaat voor het PODIUM voor Vernieuwing.

Anders dan anders doen 
In het PODIUM voor Vernieuwing bundelen we de krachten met Hugo Meijs van Verbeelden van Communiceren. Anders dan anders gaan we in deze workshop aan de slag op de bühne, in een klein en intiem stadstheater. Omdat wij geloven dat succesvol communiceren over veranderen betekent dat je het letterlijk over de bühne brengt. Dat doe je in gezelschap van een kleine groep van maximaal 8 professionals. De ochtend start met intervisie waarbij jullie elkaar persoonlijk kunnen leren kennen. We brengen verdieping op inhoud en werken met een handig communicatie-framework. En we zorgen dat je direct op het podium middenin je eigen opdracht gaat staan.

Licht uit, spot aan 
Na de lunch gaan we op zoek naar jouw verhaal bij de verandering. En vanuit je eigen kracht en kwaliteit zorgen we dat je dat in korte tijd kunt uitvergroten. Je gaat aan de slag vanuit beproefde invalshoeken uit de theaterwereld om ervoor te zorgen dat je wat je al deed, net even effectiever doet. In je collega-deelnemers heb je een dankbaar testpubliek en samen helpen jullie elkaar naar de ultieme performance. Vergroot je impact door te werken met:

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor leiders die op strategisch niveau werken in complexe omgevingen. Dat kan zowel in een management- als adviseursrol zijn. Om maximaal te kunnen leren van elkaar, streven wij naar een groep deelnemers uit zowel bedrijfsleven als de publieke wereld.

Datum en kosten
Op 14 maart 2019 ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom in Theater De Bakkerij, Bergweg 283 in Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar met de auto en OV. Het programma duurt tot 16.00 uur en we sluiten af met een informele borrel tot 17.00 uur.

Voor slechts € 695,00 exclusief BTW doe je een hele dag mee in deze exclusieve workshop, op een inspirerende locatie en met persoonlijke begeleiding van Claudia van Gurp en Hugo Meijs. Koffie, thee, lunch en borrel bieden we je natuurlijk graag aan.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wil je meedoen, geef je dan snel op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.