Over ons

Claudia van Gurp is hét gezicht van De VernieuwingsManager. Waar zij voor staat en gaat, lees je hieronder:

“Mijn passie is om teams die dagelijks tot over hun oren in de verandering zitten aan te steken met mijn optimisme en verander-energie. Met als resultaat een gevoel van “oh ja, zo kan het ook” zodat deelnemers er echt zin in krijgen om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik breng energie, scherpte, humor, relativeringsvermogen en investeer in de persoonlijke relatie met opdrachtgevers. 

Meer dan vijftien jaar lang heb ik allerlei organisaties in de publieke en profit sector op het gebied van HR, bedrijfsvoering en verandering geadviseerd. Een groot deel van de tijd was ik zelf leidinggevende, van operationeel niveau tot directieniveau in complexe omgevingen. Doordat ik zélf met mijn ‘poten’ in de modder heb gestaan, herken ik de praktijk van opdrachtgevers en hun teams. Dat maakt dat ik theorie over veranderen kan vertalen  naar een toepassing die voor deelnemers werkt, van de werkvloer tot directieniveau. En dat doe ik al bijna 6 jaar met ongelofelijk veel plezier!” 

 

De VernieuwingsManager is gecertificeerd in Systemisch TransitieManagement en Licensed Practitioner voor Insights Discovery. In de uitvoering van onze programma’s werken we intensief samen met Hugo Meijs van Verbeelden van Communiceren om met gedrag en performance te spelen en met Hein Witlox op het gebied van coaching.