Over ons

Claudia van Gurp is hét gezicht van De VernieuwingsManager. Waar zij voor staat en gaat, lees je hieronder:

“Mijn passie is om teams die dagelijks tot over hun oren in de verandering zitten aan te steken met mijn optimisme en verander-energie. Met als resultaat een gevoel van “oh ja, zo kan het ook. Ik breng scherpte, relativeringsvermogen én humor.”

In mijn loopbaan heb ik allerlei organisaties in de publieke en profit sector op het gebied van HR, bedrijfsvoering en verandering geadviseerd. Ik heb in allerlei rollen als leidinggevende gewerkt, van operationeel niveau tot directieniveau in complexe omgevingen. Dat maakt dat ik theorie over veranderen kan vertalen  naar een toepassing die voor deelnemers werkt, van de werkvloer tot directieniveau. En dat doe ik al bijna 8 jaar als eigenaar van De VernieuwingsManager met ongelofelijk veel plezier!” 

De VernieuwingsManager is gecertificeerd in Systemisch TransitieManagement en Licensed Practitioner voor Insights Discovery. In de uitvoering van onze programma’s werken we intensief samen met Hugo Meijs van Verbeelden van Communiceren. Samen zorgen we voor interactieve simulaties waarin deelnemers kunnen experimenteren met het inzetten van ander gedrag en geven we leren en ontwikkelen een boost.