Opdrachtgevers aan het woord

Inge Dijkstra, Directeur Randstad HR Solutions

“Ik heb Claudia leren kennen in een sessie, waarin we vanuit een externe partij input wilden op een intern veranderproces. De wijze waarop Claudia kritische vragen wist te stellen die ons hele Management Team aan het denken zette en in actie bracht, heeft ons in 2018 doen besluiten Claudia ook te vragen om mee te denken en werken aan een groter verandertraject. We hebben de stap gemaakt naar een innovatieve dienstverlening met meer aandacht voor de kandidaat met optimale technologische ondersteuning. Dit betekent ook dat ook onze medewerkers een verandering moesten doormaken. Claudia heeft ons geholpen om samen met alle betrokken medewerkers dit proces te doorlopen. Claudia creëert direct bij aanvang een veilige omgeving, waarin ruimte is voor alle vormen van emotie en feedback die passen bij een veranderproces, maar helpt ook om met elkaar de noodzakelijke volgende stap te zetten. Voor ons, als team, was het erg waardevol om een ‘positief kritische’, externe coach te hebben die ons gedurende alle stappen in het proces kon uitdagen zonder enig belang.”

 

Sander van der Hoek, Director Data Science Talent Program EY VODW 

“Claudia speelt een cruciale rol in de persoonlijke ontwikkeling van onze Data Talenten en daarmee ook voor ons Data Science Talent Program. Dit is een sterk analytisch programma waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Claudia is in staat om op pragmatische wijze in de taal van een millennial deze talenten de juiste keuzes te laten maken. Confronterend en eerlijk, laat ruimte voor eigen interpretatie en dringt niet haar eigen visie op. Hiermee heeft zijn voor ons een ideale manier van begeleiden die tevens door de coaches zelf hoog gewaardeerd wordt. Mede dankzij Claudia hebben onze mensen een zeer snelle en vooral steile leercurve.”


Marina Siebkes, regiomanager UWV WERKbedrijf Rijnmond

“Claudia heeft mij geholpen om het managementteam verder te professionaliseren. Ze heeft ervoor gezorgd dat het team inzicht heeft gekregen in de eigen voorkeursstijl en die van de ander, maar ook gezorgd voor acceptatie van waar men minder goed in is. Claudia gebruikt hiervoor methodes die aansluiten bij het team en helpt daarmee het team om ieders talent beter te benutten. Haar eerlijke en confronterende stijl spreken mij zeer aan en de inzichten die ze mij gegeven heeft, helpen mij verder in mijn eigen ontwikkeling!”


Tilly Twilt, directeur Werk & Inkomen Hoeksche Waard

“Claudia heeft het managementteam en de medewerkers ondersteund in onze veranderopdracht. Met haar enthousiasme, vertrouwen en zonder oordeel doorvragen en confronteren heeft zij ons bewust gemaakt van ons gedrag en de invloed die dat heeft op onze omgeving. De Insights-methode heeft ons inzicht gegeven in onze voorkeurstijlen en gedragingen. In de groepssessies heeft Claudia handvatten gegeven wat te doen met kwaliteiten en valkuilen, als individu maar ook als teamplayer”.

Cobie Mostert, Hoofd maatschappelijke ondersteuning Werk & Inkomen Hoeksche Waard

“Claudia is een goede coach, weet een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, geeft advies en dringt niets op. Hierdoor voel je dat je zelf bepaalt wat je er mee kan of wil doen en durf je je kwetsbaar op te stellen”.