Effe Níet Aan-De-Slag: virtuele dinsdagmiddagborrel

Een Kasteel zoals De Haar leent zich in principe natuurlijk prima om een meter of 2 bij elkaar uit de buurt te blijven. En met een volle gastenlijst waren wij helemaal klaar voor de workshop Aan-De-Slag op 21 april. Maar ja, de huidige omstandigheden vragen om een andere invulling. Want naast grenzeloos optimistisch, zijn wij ook hartstikke realistisch. Daarom veranderen we de workshop in een online dinsdagmiddagborrel. En gaan we ‘Effe Níet-Aan-De-Slag’. Je kunt in je eigen luie stoel achterover leunen en bij ons drie kwartier virtueel komen bijtanken. We doen het ons netwerk graag cadeau!

Heb ik dat in huis?!
We zitten in een achtbaan waarin je per dag eigenlijk niet weet wat er achter de volgende bocht ligt. De tijd vult zich met online zakelijke meetings, zorgen voor kids, ouders en ondertussen probeer je een nieuwe weg in je sociale contacten te vinden. De hele dag ben je aan de slag. Soms ontdek je iets waarvan je denkt ‘Hé, heb ik dat ook in huis?!’ en soms loop je tegen iets aan waarvan je denkt ‘Huh, wat doe ik nou?!’ Of vraag je je af: ‘Oh jee, hoe ziet het er straks voor me uit ..?!’

Hoe zit dat nou?
Deze tijd laat jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing in optima forma zien. Het thema van onze workshop staat dus nog als een huis overeind. Maar vraagt wel om een andere draai om je veerkracht te stimuleren. Tijdens onze dinsdagmiddag borrel krijg je inzicht in de impact van stress op verschillende soorten kleurenergie. En we kijken wat er dan gebeurt met gedrag. Klinkt serieus, maar wees gerust: je krijgt het van ons op een luchtige en zeer vermakelijke manier voor je kiezen. Wordt het ook een stuk leuker om een open blik te houden en zo de weg te vinden naar nieuwe oplossingen.

Virtuele luie stoel
Van 16.00 tot 16.45 uur kun je bij ons een virtuele stoel reserveren. En omdat je de hele dag hard aan het werk bent in allerlei online overleggen, mag je bij ons achterover leunen. Je hoeft vooral níet aan de slag maar mag consumeren. Innemen, luisteren en met je eigen glas wijn in de hand bedenken wat je ervan herkent.

Cadeau! 
Deze borrel doen we je alvast cadeau op weg naar het moment dat we weer live in Kasteel De Haar zijn. Als het smaakt naar meer en je tóch lekker aan de slag wil, dan hebben we 3 producten voor je in de aanbieding. Dat laatste is letterlijk: alle producten zijn verkrijgbaar voor € 125,00 exclusief BTW. Hamsteren mag!

Je kunt kiezen uit:

  1. 45 minuten Vlaggenparade: in een 1-op-1 sessie helpt één van ons je om de vlag voor jezelf uit te hangen. Al je positieve ervaringen van de afgelopen weken glashelder in beeld als boost om er met nieuwe energie tegenaan te gaan.
  2. een online simulatie van 45 minuten met Hugo Meijs, onze regisseur. Jij legt een case voor en Hugo kruipt voor jou in de kleur van je gesprekspartner. En ja, dat lukt ook gewoon virtueel.
  3. een eenmalige kans om een nieuw persoonlijk Insights Discovery Profiel te ontvangen. Als steuntje in de rug om al jouw kwaliteiten in deze tijd op papier te hebben.

Ben jij erbij? Meld je hieronder snel aan!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.