BusinessCoaching

Volle bak in je werk én je eigen ontwikkeling regelmatig een oppepper geven: dat kan! Onze BusinessCoaching biedt je de kans om in korte tijd je persoonlijk leiderschap te boosten. Onze coaching gaat over jouw leiderschapsvraag, is to-the-point, inspirerend en geeft je nieuwe inzichten en aanknopingspunten. Een ware boost in jouw ontwikkeling die zich direct vertaalt naar nog meer persoonlijk succes. 

Voor wie? 
Onze coaching is dé oplossing als jij een talent bent die snapt dat de groei van jezelf, jouw team of het succes van je rol/opdracht staat of valt met jouw persoonlijk leiderschap. Voor jou zijn je eigen kwaliteiten, ambitie en vaardigheden de bouwstenen van je eigen succes. In de coaching wil je werken aan je eigen leiderschap en effectiviteit, en je zoekt daarbij vooral naar een manier om heel praktisch, resultaatgericht en concreet aan de slag te gaan.

Resultaten na de BusinessCoaching
Na de coaching ken je je persoonlijk profiel, met je sterke punten en aandachtspunten. Basis daarvoor is het persoonlijk Insights Discovery profiel. Je (her)kent je eigen valkuilen en snapt hoe je jezelf daar ook weer uit kunt krijgen. Je herkent communicatiestijlen en leiderschapsstijlen bij klanten, collega’s en medewerkers. En je hebt onder de knie hoe je slim kunt variëren in je communicatie en je afstemmingstactiek kunt aanpassen.

Praktische informatie